EN
Të gjitha kategoritë

Çanta me vegla, kuti veglash dhe kabinete

home>Produkte>Çanta me vegla, kuti veglash dhe kabinete

YATO YT-38891 INDUSTRIAL TOOL SET WRENCH SOCKET SET 1/4
YATO YT-38891 INDUSTRIAL TOOL SET WRENCH SOCKET SET 1/4
YATO YT-38891 INDUSTRIAL TOOL SET WRENCH SOCKET SET 1/4
YATO YT-38891 INDUSTRIAL TOOL SET WRENCH SOCKET SET 1/4
YATO YT-38891 INDUSTRIAL TOOL SET WRENCH SOCKET SET 1/4

YATO YT-38891 INDUSTRIAL TOOL SET WRENCH SOCKET SET 1/4


Përshkrim
Vendi i origjinës: Shanghai, Kinë Brand Name: yato
Numri Modeli: YT-38891 materiali: Stainless çeliku
Emri i Produktit: SOCKET SET 1/4", 1/2" 109PCS Aplikacion: Riparimi i automjeteve
Ngjyra: Ngjyrë argjendi MOQ: 2 PC
Logo: Logo e personalizuar OEM: pranuar
Cilësia: I qëndrueshëm i ngurtë GRUPI: INDUSTRIAL
Size: me porosi  
përshkrim i produktit

 

109PCS; 1/2 "& 1/4"; T ALL GJITHA BAZAT: 6PT, MATERIALE: CRV 50BV30, 2 TON W ME SHKELJE TAT LART, 1 / 2''DR. I RREGULLT, DIN 3121, AS-DRIVE, GJATTHSIA: 38 / 42MM, 15PCS (YT-1205 - 12MM / YT-1206 - 13MM / YT-1207 - 14MM / YT-1208 - 15MM / YT-1209 - 16MM / YT-1210 - 17 mm / YT-1211 - 18 mm / YT-1212 - 19 mm / YT-1213 - 20 mm / YT-1214 - 21 mm / YT-1215 - 22 mm / YT-1217 - 24 mm / YT-1218 - 27 mm / Y T-1219 - 30MM / YT-1220 - 32MM), 1/4 "DR. I RREGULLT, DIN 3121, AS-DRIVE, GJATSIA: 25 mm, 13 copë (YT-1401 - 4MM / YT-1402 - 4.5 mm / YT-1403 - 5 mm / YT-1404 - 5.5 mm / YT-1405 - 6 mm / YT-1406 - 7 mm / YT-1407 - 8 mm / YT-1408 - 9 mm / YT-1409 - 10 mm / YT-1410 - 11 mm / YT-1411 - 12 mm / YT-1412 - 13 mm / 14 mm); 1/2 "DR. I thellë, DIN 3121, AS-DRIVE, Gjatësia: 76 mm, 6 copë (YT-1223 - 10 mm / YT-1 225 - 12 mm / YT-1226 - 13 mm / YT-1227 - 14 mm / YT-1230 - 17 mm / YT-1232 - 19 mm), 1/4 "DR. DEEP, DIN 3121, AS-DRIVE, GJATGSIA: 5 0MM, 6PCS (YT-1413 - 4MM / YT-1415 - 5MM / YT-1417 - 6MM / YT-1418 - 7MM / YT-1419 - 8MM / YT-1420 - 9MM); STAR SOCKET 1 / 2''D R., 6PT, CRV 6150, 8PCS (E10, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24); SHTATI I SHTATS 1/2 "DR., CRV 50BV30, GJATSIA: 254 mm (YT-1 248), 1/4" DR., CRV 50BV30, GJATSIA: 152.4 mm (YT-1432); TRE MAYNYRA E BASHKUAR 3/8 " (F) X1 / 2 "(M), CRV 50BV30, 3/8" (F) X1 / 4 "(M), CRV 50BV30; BASHKUAR UNIVERSAL 1/2" DR., CRV 50BV30 (YT-1252), 1 / 4 "DR., CRV 50BV30 (YT-1437); SHTYPI I SHPIRZS 1/2" DR., CRV 5 0BV30, GJATSIA: 64 mm, 16 mm (YT-1253), 21 mm (YT-1254); DREJT RATCHE E KURTUAR ME DREJT T TPR 1/2 "DR., GJATGSI: 255 mm, CRMO 440 (YT-0732), 1/4" DR., Gjatësi: 155 mm, CRMO 440 (YT-0730); DREJT SP SPINNER 1/4 "DR., GJATSIA: 150 mm, CRV 50BV30 (YT-1427); BIT SOCKETS 1/4" DR., AISI S2 / CRV6150, GJATSIA: 37 mm, 22 copë (SL: YT-7679 - 4MM / YT -7680 - 5.5 mm / YT-7681 - 6.5 mm /; PH: YT -7673 - PH1 / YT-7674 - PH2 / YT-7675 - PH3 /; PZ: YT-7677 - PZ2 / YT-7678 - PZ3 /; TORX: YT-7660 - T8 / YT-7661 - T10 / YT-766 2 - T15 / YT-7663 - T20 / YT-7664 - T25 /; TAMPERPROOF TORX: T10 / T15 / T20 / T25 / T40 /; HEX: YT-7667 - 3MM / YT-7668 - 4MM / Y T-7669 - 5MM / YT-7670 - 6MM); KANBINIMI SPANNER DIN 3113, AS-DRIVE, CRV, 12PCS (YT-0337 - 8MM / YT-0338 - 9MM / YT-0339 - 10MM / YT-0340 - 11MM / YT-0341 - 12MM / YT-0342 - 13MM / YT -0343 - 14MM / YT-0344 - 15MM / YT-0345 - 16MM / YT-0346 - 17MM / YT-0347 - 18MM / YT-0348 - 19MM); SHIKU FLEKSIBLE DYFISHT CR CRV 50BV30, 12PT, 4PCS (8X9MM / 10X11MM / 12X13MM / 14X15MM); RASTI I DYFISHT SP CRV6140, 72T, 3PCS (8X10MM / YT-5032 - 12X13MM / YT-5035 - 17X19MM); SCREWDRIVER S2, 6PCS (SL: YT -25901 - 3.0X75MM / YT-25904 - 4.0X100MM / YT-25912 - 6.0X150MM /; PH: YT-25923 - PH1X75MM / YT-25929 - PH2X100MM / YT-25933M - PH3X150M - PH5746) PLLAKUESIT E KOMBINIMIT Çeliku i karbonit, DIN180, GJATSIA: 2007 mm (YT-5746); PLAJRS PUTR PRGJIGJE NIDE ANN DIAGONALE CARBON STE EL, DIN160, GJATGSIA: 2036 mm (YT-1041) Çeliku i karbonit çekiç makiner, DIN300, 4493G (YT-XNUMX)

 

Përshkrim

A professional tool kit that has been developed to meet the needs of specialized car and mechanical services. The socket wrenches and the socket drive are made of durable CrV 50BV3 chrome vanadium tool steel. The caps were made by matrix forging, and before the hardening process they were calibrated using precise gauges and control devices. Caps equipped with the AS-Drive system, increasing the maximum torque by 25%, with full protection of the nut rims, caps with a two-tone surface finish. The kit also includes bits made of S2 hard steel. The set enables work requiring very high loads and precision, allows to perform many service activities related to unscrewing and screwing of threaded connections of various nominal sizes. Rattles have a three-component handle and 72 teeth (5-pitch working stroke).

përmbajtje

1/2 "sockets: 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24 mm, L = 38 mm 27, 30, 32 mm, L = 42 mm
1/4 "sockets: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm, L = 25 mm
1/2 "long sockets: 10, 12, 13, 14, 17, 19 mm, L = 76 mm
1/4 "long sockets: 4, 5, 6, 7, 8, 9 mm, L = 50 mm
Torx 1/2 "sockets: E10, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24
T-type knob pin: 1/2 "", 1/4 ""
Extension 1/2 ", L = 254 mm
Extension 1/4 ", L = 152.4 mm
Cardan joint: 1/2 ", 1/4"
1/2 "spark plug attachment: 16, 21 mm
72T ratchet: 1/2 ", L = 255 mm; 1/4", L = 155 mm
Screwdriver with 1/4 "shank, L = 150 mm
1/4 "sockets with bits, flat: 4.0, 5.5, 6.5 mm
1/4 "sockets with bits, Philips: PH1, PH2, PH3
1/4 "sockets with bits, Pozidrive: PZ1, PZ2, PZ3
1/4 "sockets with bits, Allen: 3, 4, 5, 6 mm
1/4 "sockets with bits, Torx: T8, T10, T15, T20, T25
1/4 "sockets with bits, Torx with hole: T10, T15, T25, T40
Combination wrenches: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 mm
Ring wrenches: 8x10, 12x13, 17x19 mm
Flat screwdrivers: 3x75, 4x100, 6.5x150 mm
Philips screwdrivers: PH1 x75, PH2 x100, PH3 x150
Universal pliers: 180 mm
Cutting pliers: 160 mm
Hammer 300 g
Double-sided articulated wrenches: 8x9, 10x11, 12x13, 14x15 mm
valixhe

Të dhënat teknike

simbol YT-38891
EAN 5906083388910
Markë Yato
pesha (kg) 11.0000
Gjatësia [mm] 255

YATO - N IN MARRREVESHJE ME TEKNOLOGJI

 

Qëndrueshmëria, përsosja e ekzekutimit, materialet e shkëlqyera dhe çeliku me cilësi të lartë janë tiparet kryesore teknike të produkteve YATO, të cilat mund të përdoren në tre fusha: punëtori për riparimin e makinave, ndërtim dhe kopsht. Mjetet dore dhe pneumatike YATO përdoren me sukses nga specialistë nga shumë fusha të industrisë. Qëndrueshmëria dhe rezistenca unike e mjeteve YATO i destinuan ata për industri të rëndë dhe aplikime shërbimi.

 

Produkte Aplikimi

 

Kategoria produkt

 

Produkt me shitje të nxehtë

Mjetet e markës YATO

Qëndrueshmëria, përsosja e punimit, materialet e shkëlqyera, çeliku me cilësi të lartë janë tiparet teknike të produkteve YATO, oferta e të cilave ka të bëjë me tre fusha: shërbimi, ndërtimi dhe kopshti. Mjetet dore dhe pneumatike YATO përdoren me sukses nga specialistë në shumë fusha të ekonomisë. Qëndrueshmëria dhe qëndrueshmëria e jashtëzakonshme predispozojnë YATO për aplikime në kushte intensive industriale dhe shërbimi.

 

veprim:Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me mallrat, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.

Rreth nesh

HETIM