EN
Të gjitha kategoritë

MJETE PNEUMATIKE

home>Produkte>MJETE PNEUMATIKE

YATO YT-0984 PNEUMATIC TOOLS Air Impact Ratchet Wrench Composite Air Wrench

YATO YT-0984 PNEUMATIC TOOLS Air Impact Ratchet Wrench Composite Air Wrench


Përshkrim
Vendi i origjinës: Shanghai, Kinë Brand Name: YATO
Numri Modeli: YT-0984 Emri i Produktit: AIR RATCHET 1/2"
Aplikacion: Riparimi i automjeteve Ngjyra: Ngjyrë argjendi
MOQ: 1 PC Logo: yato
OEM: pranuar Cilësia: I qëndrueshëm i ngurtë
GRUPI: INDUSTRIAL  
përshkrim i produktit
 
SQUARE DRIVE 1/2"; MAX TORQUE: 95NM; FREE SPEED: 160MIN-1; LENGTH: 292MM; WEIGHT: 1,26KG; BOLT SIZE: 13MM; AVERAGE AIR C ONSUMPTION: 71 L/MIN; MIN HOSE SIZE: 10MM; RECOMMENDED AIR PRESSURE: 6,2 BAR; ADAPTER FOR 1/4"
 

YATO - N IN MARRREVESHJE ME TEKNOLOGJI

 

Qëndrueshmëria, përsosja e ekzekutimit, materialet e shkëlqyera dhe çeliku me cilësi të lartë janë tiparet kryesore teknike të produkteve YATO, të cilat mund të përdoren në tre fusha: punëtori për riparimin e makinave, ndërtim dhe kopsht. Mjetet dore dhe pneumatike YATO përdoren me sukses nga specialistë nga shumë fusha të industrisë. Qëndrueshmëria dhe rezistenca unike e mjeteve YATO i destinuan ata për industri të rëndë dhe aplikime shërbimi.

 

Produkte Aplikimi

 

Kategoria produkt

 

Produkt me shitje të nxehtë

Mjetet e markës YATO

Qëndrueshmëria, përsosja e punimit, materialet e shkëlqyera, çeliku me cilësi të lartë janë tiparet teknike të produkteve YATO, oferta e të cilave ka të bëjë me tre fusha: shërbimi, ndërtimi dhe kopshti. Mjetet dore dhe pneumatike YATO përdoren me sukses nga specialistë në shumë fusha të ekonomisë. Qëndrueshmëria dhe qëndrueshmëria e jashtëzakonshme predispozojnë YATO për aplikime në kushte intensive industriale dhe shërbimi.

 

veprim:Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me mallrat, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.

Rreth nesh

HETIM