Kabeh Kategori

ARTIKEL HEALTH & SAFETY

Omah>Products>ARTIKEL HEALTH & SAFETY

Alat Tangan YATO Alat Panas Multifungsi Alat Panas Plastik Rega Ax 800G Harga

Alat Tangan YATO Alat Panas Multifungsi Alat Panas Plastik Rega Ax 800G Harga


Description
Panggonan Asal: China Jeneng Brand: Yato
Panggil Model: YT-8002 jeneng produk: AX 800G
aplikasi: Ndandani Otomatis warna: Silver
MOQ: 24 PC Logo: Logo Customized
OEM: Ditampa Quality: Solid Durable
GROUP: INDUSTRI  
Product Description
 
800 G; DROP PALING GS HEAD, MOUNTING RING METAL, TANGAN HICKORY

Description

Pasuryan kapak digawe saka waja karbon, lemah ing lumahing. Setel ing gagang sing digawe saka kayu hickory tanpa knot. Spesies saka kayu iki dihargai amarga fleksibilitas lan kekerasan, kekuwatan lan resistensi kanggo patah tulang. Sambungan bokong karo gagang kasebut diamanake kanthi irisan kayu gedhe lan irisan cincin baja. Bobot 800 g, gagang dawane 38 cm.

data Technical

simbol YT-8002
Ean 5906083980022
Brand Yato
bobot (kg) 1.0100
Master Karton MC 20
Pal 700
Material baja
Jinis gagang hickory
Bobot [kg] 0,8

YATO - ING perjanjian karo TEKNOLOGI

 

Durabilitas, sampurna eksekusi, bahan sing apik banget lan baja berkualitas tinggi minangka fitur teknis utama Produk YATO, sing bisa digunakake ing telung lapangan: lokakarya ndandani mobil, konstruksi lan kebon. Tangan lan pneumatik Alat YATO sukses digunakake dening spesialis saka pirang-pirang bidang industri. Kekiatan lan resistensi unik saka YATO alat sing ditemtokake kanggo industri tugas lan aplikasi layanan.

 
Kategori Produk

 

Produk Jual Panas

ALAT BRAND YATO

Kekiatan, kesempurnaan pengerjaan, bahan sing apik, baja berkualitas tinggi minangka fitur teknis produk YATO, sing nawakake telung bidang yaiku layanan, konstruksi lan kebon. Alat tangan lan pneumatik YATO sukses digunakake dening para spesialis ing pirang-pirang bidang ekonomi. Daya tahan lan daya tahan istimewa nyedhiyakake predikat YATO kanggo aplikasi ing kahanan industri lan layanan sing kuat.

 

Tindakan:Yen sampeyan duwe pitakon babagan barang, aja ragu-ragu hubungi kita.

Babagan awake dhewe

 
PANALITEN